Grupa proizvoda: Fermentisana suva kobasica
Spisak sastojaka: Svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, dekstroza, laktoza, zacini, maltodekstrin, stabilizatori: E450 i E451, antioksidansi: E300 i E316, pojacivac ukusa: E621, ekstrakti zacina, prirodne arome (sadrze mleko), konzervans: E250, starter kulture. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 200g svezeg svinjskog mesa.
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi soju, psenicu,senf i celer.
Neto kolicina: 80.000
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0°Cdo +10°C.
Stavlja u promet: Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija.Tel/fax: 021/6041-455.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Dodatne informacije: Sadrzaj proteina mesa minimum 20%.