
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, so, zacini, dekstroza, secer, ekstrakti zacina, vlakna krompira, antioksidans: E316;konzervans: E250; starter kulture, boja: E 120; arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svezeg suvog mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1792 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 433 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 21 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, so, zacini, dekstroza, secer, ekstrakti zacina, vlakna krompira, antioksidans: E316;konzervans: E250; starter kulture, boja: E 120; arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svezeg suvog mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1792 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 433 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 21 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |