KATEGORIJE
AKCIJE
ROBNA MARKA
Registracija Prijava
Call centar 0800/345678

Načini plaćanja

Kupci koji su registrovani kao fizička lica, naručenu robu mogu platiti na više načina:

Plaćanje dostavljaču-inkasantu prilikom dostave robe se može izvršiti na jedan od sledećih načina:

 

Opcija online plaćanja se može izvršiti klikom na ovu opciju nakon čega se otvara početna forma online plaćanja i dalje se potrošač jednostavnim koracima vodi ka uplati svoje kupovine.

 

Sva sredstva koja su uplaćena su u statusu „rezervisano“ dok se ne izvrši dostava. Online plaćanje se može izvršiti platnim karticama MasterCard i Visa.

 

Ukoliko postoji razlika u iznosu između rezervisanih sredstava u banci (ukupan iznos svih naručenih proizvoda u narudžbenici) i iznosa na dostavljenom računu, Vaša banka na Vaš račun vraća razliku između rezervisanih sredstava i iznosa na računu koji ste dobili prilikom isporuke željenih proizvoda, a od konkretne banke zavisi u kom periodu će se realizovati isplata razlike naručenih proizvoda i isporučenih proizvoda.

 

Kompanija Univerexport naplaćuje isključivo iznos sa računa koji ste dobili prilikom isporuke.

 

Za kupce, koji su pravna lica, plaćanje se vrši isključivo putem virmana (detalji takve uplate se nalaze u ugovoru koji takvi kupci moraju sklopiti sa Univerexport-om). Za detaljne informacije pozvati besplatnu info liniju Call centar 0800/345678 (radnim danima 07.30h do 15.30h).

 

Napomene:

 

* Ukoliko naručenu robu plaćate čekovima, dužni ste da našem dostavljaču - inkasantu, prilikom predaje čeka date na uvid čekovnu knjižicu i ličnu kartu kako bi proverio vaše identifikacione podatke.

 

** Ukoliko plaćate debitnom ili kreditnom karticom, dostavljač - inkasant Univerexport online elakolije servisa doći će sa prenosnim EFTPOS terminalom (uređajem) za autorizaciju kreditnih kartica i izvršiti naplatu na mestu isporuke. Da bi se ova vrsta plaćanja realizovala, neophodno postojanje signala mobilne telefonije.

 

*** Ukoliko se iznos naručeno/isporučeno ne poklapa, imajte na umu da su sredstva samo rezervisana, a biće naplaćen onaj iznos koji odgovara tačnoj vrednosti robe koja je dostavljena.

 

Copyright © 2019. UNIVEREXPORT d.o.o. Sva prava zadržana.

Želim da primam obaveštenja o aktuelnim akcijskim ponudama
18+
Zapratite nas
Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost.
Daljim pregledima elakolije web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića.
Više informacija