
| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovano,delimicno obrano MLEKO sa 1,5% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN I LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 175 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 42 |
| Masti | 1.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovano,delimicno obrano MLEKO sa 1,5% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN I LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 175 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 42 |
| Masti | 1.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |