
| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | mleko, so, bakterije mlecnih kiselina, mikrobiolosko sirilo, boja: E 160a |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | KOMAD |
| Uslovi cuvanja | od +2 do +8°C |
| Stavlja u promet | SILBO DOO |
| Zemlja porekla | NEMACKA |
| Energija (kJ) | 1484 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 357 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25.2 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | mleko, so, bakterije mlecnih kiselina, mikrobiolosko sirilo, boja: E 160a |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | KOMAD |
| Uslovi cuvanja | od +2 do +8°C |
| Stavlja u promet | SILBO DOO |
| Zemlja porekla | NEMACKA |
| Energija (kJ) | 1484 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 357 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25.2 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |