
| Grupa proizvoda | PROBIOTICKI JOGURT |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano homogenizovano mleko sa 0,9 % mlecne masti, obrano mleko u prahu, inulin 1%, jogurtna kultura (mleko) i bakterija - Bifidobacterium animalis subsp. lactis (mleko) 10^9 / 1kg / Ingredients: pasteurized homogenized milk with 0,9 % milk fat, skimmed milk powder, inulin 1 %, yogurt culture (milk) and bacteria - Bifidobacterium animalis subsp. lactis (milk) 10^9 / 1kg |
| Alergeni | Mleko i proizvodi od mleka, sadrzi 0.1 |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | +4 DO +8 |
| Stavlja u promet | Somboled doo Sombor |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja upotrebiti u roku od tri dana |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 176 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
| od kojih seceri (g) | 4.7 |
| Vlakna (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | PROBIOTICKI JOGURT |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano homogenizovano mleko sa 0,9 % mlecne masti, obrano mleko u prahu, inulin 1%, jogurtna kultura (mleko) i bakterija - Bifidobacterium animalis subsp. lactis (mleko) 10^9 / 1kg / Ingredients: pasteurized homogenized milk with 0,9 % milk fat, skimmed milk powder, inulin 1 %, yogurt culture (milk) and bacteria - Bifidobacterium animalis subsp. lactis (milk) 10^9 / 1kg |
| Alergeni | Mleko i proizvodi od mleka, sadrzi 0.1 |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | +4 DO +8 |
| Stavlja u promet | Somboled doo Sombor |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja upotrebiti u roku od tri dana |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 176 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
| od kojih seceri (g) | 4.7 |
| Vlakna (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |