
| Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak |
|---|---|
| Spisak sastojaka | jogurt 83,5% ( pasterizovano mleko, jogurtna kultura), vocna preradjevina hawaiien blue 16,5%(secer 51%, ananas 28%, voda 10%, pulpa pomorandze 7%, modifikovani kukuruzni skrob 2,6 %, koncentrovani sok od limuna 0.87%, aroma, regulator kiselosti: limunska kiselina , zgusnjivac:pektin, boja: brilijant plav FCF). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju. |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 283 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 67 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| od kojih seceri (g) | 11 |
| Proteini (g) | 2.7 |
| So (g) | 0.08 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak |
|---|---|
| Spisak sastojaka | jogurt 83,5% ( pasterizovano mleko, jogurtna kultura), vocna preradjevina hawaiien blue 16,5%(secer 51%, ananas 28%, voda 10%, pulpa pomorandze 7%, modifikovani kukuruzni skrob 2,6 %, koncentrovani sok od limuna 0.87%, aroma, regulator kiselosti: limunska kiselina , zgusnjivac:pektin, boja: brilijant plav FCF). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
| Neto kolicina | 0.330 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju. |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 283 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 67 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| od kojih seceri (g) | 11 |
| Proteini (g) | 2.7 |
| So (g) | 0.08 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |