
| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa minimum 45% mlecne masti u suvoj materiji |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mleko, kuhinjska so, sirilo mikrobioloskog porekla, sirarska kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid |
| Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, sirilo |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od + 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 1404 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 338 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Proteini (g) | 26 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa minimum 45% mlecne masti u suvoj materiji |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mleko, kuhinjska so, sirilo mikrobioloskog porekla, sirarska kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid |
| Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, sirilo |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od + 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 1404 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 338 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Proteini (g) | 26 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |