
| Grupa proizvoda | Mesoviti proizvod od biljnih masti i mlecnih komponenti |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, •Biljna mast max.19%, •Obrano mleko u prahu max.9%, • Mlecni protein max.3%, • So min. 2%, • E1422, • E471, • E330, • Sirilo, • Starter kultura |
| Alergeni | Proizvod sadrzi LAKTOZA koja potice iz mlecnih komponenti |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | u originalnoj ambalazi na temperaturi skladistenja od +2°C do +6°C upotrebljiv je 6 meseci,a nakon otvaranja originalne ambalaze proizvod je upotrebljiv 7 dana na temperaturi cuvanja od 0°do +6°C. |
| Stavlja u promet | *BELANOVA2014* D.O.O. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Dodatne informacije | NIJE 100% MLECNI PROIZVOD. SADRZI PALMINO ULJE, ODNOSNO DRUGA BILJNA ULJA. |
| Energija (kJ) | 901 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 217 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mesoviti proizvod od biljnih masti i mlecnih komponenti |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, •Biljna mast max.19%, •Obrano mleko u prahu max.9%, • Mlecni protein max.3%, • So min. 2%, • E1422, • E471, • E330, • Sirilo, • Starter kultura |
| Alergeni | Proizvod sadrzi LAKTOZA koja potice iz mlecnih komponenti |
| Neto kolicina | 0.400 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | u originalnoj ambalazi na temperaturi skladistenja od +2°C do +6°C upotrebljiv je 6 meseci,a nakon otvaranja originalne ambalaze proizvod je upotrebljiv 7 dana na temperaturi cuvanja od 0°do +6°C. |
| Stavlja u promet | *BELANOVA2014* D.O.O. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Dodatne informacije | NIJE 100% MLECNI PROIZVOD. SADRZI PALMINO ULJE, ODNOSNO DRUGA BILJNA ULJA. |
| Energija (kJ) | 901 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 217 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |