
| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano mleko sa 1% mlecne masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, |
| Neto kolicina | 1.750 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 161 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 38 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
| od kojih seceri (g) | 4.2 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano mleko sa 1% mlecne masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, |
| Neto kolicina | 1.750 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 161 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 38 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
| od kojih seceri (g) | 4.2 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |