Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano mleko sa 1% mlecne masti, jogurtna kultura. |
Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, |
Neto kolicina | 1.750 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
Dodatne informacije | Nema |
Energija (kJ) | 161 |
---|---|
Energija (kcal) | 38 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
od kojih seceri (g) | 4.2 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano mleko sa 1% mlecne masti, jogurtna kultura. |
Alergeni | mleko, mlecni protein, laktoza, |
Neto kolicina | 1.750 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C |
Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
Dodatne informacije | Nema |
Energija (kJ) | 161 |
---|---|
Energija (kcal) | 38 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
od kojih seceri (g) | 4.2 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |