
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom s 12 % mlecne masti. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi mleko i laktozu |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | Kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
| Stavlja u promet | „Mlekara – UB d.o.o., Alekse Martic 3, 14210 Ub, |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod je upotrebljiv do 2 dana na temperaturi cuvanja do 6° C. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 546 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 132 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom s 12 % mlecne masti. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi mleko i laktozu |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | Kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
| Stavlja u promet | „Mlekara – UB d.o.o., Alekse Martic 3, 14210 Ub, |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod je upotrebljiv do 2 dana na temperaturi cuvanja do 6° C. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 546 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 132 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |