Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom s 12 % mlecne masti. |
Alergeni | Proizvod sadrzi mleko i laktozu |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | Kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
Stavlja u promet | „Mlekara – UB d.o.o., Alekse Martic 3, 14210 Ub, |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod je upotrebljiv do 2 dana na temperaturi cuvanja do 6° C. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 546 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom s 12 % mlecne masti. |
Alergeni | Proizvod sadrzi mleko i laktozu |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | Kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
Stavlja u promet | „Mlekara – UB d.o.o., Alekse Martic 3, 14210 Ub, |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja proizvod je upotrebljiv do 2 dana na temperaturi cuvanja do 6° C. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 546 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |