Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko sa 0.9% mlecne masti, oligofruktoza 1,5%, mlecni protein 0,6%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA, Bifidobacterium bifidum BB (>10⁶/g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. Krataj opis |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 1.750 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 171 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko sa 0.9% mlecne masti, oligofruktoza 1,5%, mlecni protein 0,6%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA, Bifidobacterium bifidum BB (>10⁶/g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. Krataj opis |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 1.750 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 171 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |