
| Grupa proizvoda | FERMENTISANI PROIZVOD |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenizovano mleko sa 3,2% mlecne masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | Mleko i proizvodi od mleka, sadrzi 0.1 |
| Neto kolicina | 2.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | +4 DO +8 |
| Stavlja u promet | Somboled doo Sombor |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
| Energija (kJ) | 251 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 60 |
| Masti | 3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | FERMENTISANI PROIZVOD |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenizovano mleko sa 3,2% mlecne masti, jogurtna kultura. |
| Alergeni | Mleko i proizvodi od mleka, sadrzi 0.1 |
| Neto kolicina | 2.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | +4 DO +8 |
| Stavlja u promet | Somboled doo Sombor |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
| Energija (kJ) | 251 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 60 |
| Masti | 3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |