Grupa proizvoda: smrznuti panirani proizvod
Spisak sastojaka: Sastojci: usitnjeni cureci file (28,8%), voda, panir masa (psenicno brasno, kuhinjska so, pekarski kvasac, boja: paprika ekstrakt ), cureca sunka 12% [ meso cureceg bataka (71%), voda, smesa za salamurenje (suseni glukozni sirup, stabilizator: difosfati; emulgujuce soli: trifosfati; sojini proteini, sredstvo za zeliranje:obradjene euseuma alge; dekstroza, antioksidans:natrijum-eritorbat; zgusnjivac:guma iz semena rogaca), sojini proteini, kuhinjska so, modifikovani skrob, zacini, aroma dima, konzervans:natrijum-nitrit ], zivinske kozice, jestivo suncokretovo ulje, proizvod slican topljenom siru 5% (voda, sir 25%, slatka pavlaka, zgusnjivac: acetilovan diskrobadipat; surutka u prahu, emulgujuce soli: natrijum-citrati, natrijum-polifosfat, difosfati; boja: karoteni ), belancevinasti proizvod od soje, psenicno brasno, smesa aditiva sa belancevinastim proizvodima, drugim prehrambenim proizvodima i zacinima (kuhinjska so, sojini proteini, emulgator: dinatrijum-difosfat; ekstrakti zacina), sojini proteini smesa za paniranje u prahu (psenicno brasno, razano brasno, kuhinjska so, ekstrakt zacina), stabilizator: acetilovan diskrobadipat; konzervans (natrijum-nitrit).
Alergeni: Alergen info: proizvod sadrzi soju, gluten i proizvode od mleka
Neto kolicina: 1000.000
Jedinica mere: kom
Uslovi cuvanja: Uslovi cuvanja: na -18 C
Stavlja u promet: Tisacoop
Zemlja porekla: Madjarska
Uputsvo za upotrebu: Predlog za pripremu: U fritezi: Zamrznuti proizvod izvadite iz pakovanja i stavite u zagrejano ulje ili mast (priblizno na 160-170˚C) i proprziti priblizno 7-8 minuta. Na polovini vremena pecenja proizvod potrebno okrenuti. U tiganju: Zamrznuti proizvod izvadite iz pakovanja i stavite u zagrejano ulje ili mast na srednje jakoj vatri (priblizno na 160-170˚C) i proprziti priblizno 9-10 minuta. Na polovini vremena pecenja proizvod potrebno okrenuti. U rerni: Zamrznuti proizvod izvadite iz pakovanja i staviti u zagrejanu rernu (priblizno na 180-200°C) i bez dodavanja masti propeci 25-30 minuta. Na polovini vremena pecenja proizvod potrebno okrenuti. Zavisno od podesavanja, vrste koristene opreme i kolicine koja se priprema, navedene vrednosti mogu da varijaju. Nakon odmrzavanja, ne sme se ponovo zamrzavati!
Dodatne informacije: nema