
| Grupa proizvoda | NJOKE PUNJENE NADEVOM OD SPANACA I MOCARELE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Njoke 70% pire od krompira 61% (voda, krompir), brasno durum psenice, so, suncokretovo ulje, kurkuma. Nadev (30%): spanac 27%, rikota sir, mozzarela 14%, maskarpone, biljna vlakna (kukuruzna, krompirova), suncokretovo ulje, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, so, kvasac), surutka u prahu, prezle, krompir pire, suncokretovo ulje, so, prirodne arome (sadrze mleko, psenicu), skrob, beli luk. |
| Alergeni | Sir, Mleko, Surutka, Psenica, Prezle |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | gr |
| Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
| Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
| Zemlja porekla | Italija |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1. otopiti komadic maslaca ili zagrejati kasiku maslinovog ulja na tiganju 2. Dodati njoke i prziti na umerenoj temperaturi, uz povremeno okretanje 3. Prziti njoke 5 minuta dok ne dobiju zlatnu boju. Servirati toplo. |
| Dodatne informacije | Moze sadrzati: jaja, kostunjavo voce, ribu, mekusce i ljuskare i celer u tragovima. |
| Energija (kJ) | 963 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 229 |
| Masti | 5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 37 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Vlakna (g) | 4 |
| Proteini (g) | 6 |
| So (g) | 1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | NJOKE PUNJENE NADEVOM OD SPANACA I MOCARELE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Njoke 70% pire od krompira 61% (voda, krompir), brasno durum psenice, so, suncokretovo ulje, kurkuma. Nadev (30%): spanac 27%, rikota sir, mozzarela 14%, maskarpone, biljna vlakna (kukuruzna, krompirova), suncokretovo ulje, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, so, kvasac), surutka u prahu, prezle, krompir pire, suncokretovo ulje, so, prirodne arome (sadrze mleko, psenicu), skrob, beli luk. |
| Alergeni | Sir, Mleko, Surutka, Psenica, Prezle |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | gr |
| Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
| Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
| Zemlja porekla | Italija |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1. otopiti komadic maslaca ili zagrejati kasiku maslinovog ulja na tiganju 2. Dodati njoke i prziti na umerenoj temperaturi, uz povremeno okretanje 3. Prziti njoke 5 minuta dok ne dobiju zlatnu boju. Servirati toplo. |
| Dodatne informacije | Moze sadrzati: jaja, kostunjavo voce, ribu, mekusce i ljuskare i celer u tragovima. |
| Energija (kJ) | 963 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 229 |
| Masti | 5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 37 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Vlakna (g) | 4 |
| Proteini (g) | 6 |
| So (g) | 1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |