Grupa proizvoda | NJOKE PUNJENE NADEVOM OD SPANACA I MOCARELE |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Njoke 70% pire od krompira 61% (voda, krompir), brasno durum psenice, so, suncokretovo ulje, kurkuma. Nadev (30%): spanac 27%, rikota sir, mozzarela 14%, maskarpone, biljna vlakna (kukuruzna, krompirova), suncokretovo ulje, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, so, kvasac), surutka u prahu, prezle, krompir pire, suncokretovo ulje, so, prirodne arome (sadrze mleko, psenicu), skrob, beli luk. |
Alergeni | Sir, Mleko, Surutka, Psenica, Prezle |
Neto kolicina | 280.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
Zemlja porekla | Italija |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1. otopiti komadic maslaca ili zagrejati kasiku maslinovog ulja na tiganju 2. Dodati njoke i prziti na umerenoj temperaturi, uz povremeno okretanje 3. Prziti njoke 5 minuta dok ne dobiju zlatnu boju. Servirati toplo. |
Dodatne informacije | Moze sadrzati: jaja, kostunjavo voce, ribu, mekusce i ljuskare i celer u tragovima. |
Energija (kJ) | 963 |
---|---|
Energija (kcal) | 229 |
Masti | 5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 37 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Vlakna (g) | 4 |
Proteini (g) | 6 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | NJOKE PUNJENE NADEVOM OD SPANACA I MOCARELE |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Njoke 70% pire od krompira 61% (voda, krompir), brasno durum psenice, so, suncokretovo ulje, kurkuma. Nadev (30%): spanac 27%, rikota sir, mozzarela 14%, maskarpone, biljna vlakna (kukuruzna, krompirova), suncokretovo ulje, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, so, kvasac), surutka u prahu, prezle, krompir pire, suncokretovo ulje, so, prirodne arome (sadrze mleko, psenicu), skrob, beli luk. |
Alergeni | Sir, Mleko, Surutka, Psenica, Prezle |
Neto kolicina | 280.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
Zemlja porekla | Italija |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1. otopiti komadic maslaca ili zagrejati kasiku maslinovog ulja na tiganju 2. Dodati njoke i prziti na umerenoj temperaturi, uz povremeno okretanje 3. Prziti njoke 5 minuta dok ne dobiju zlatnu boju. Servirati toplo. |
Dodatne informacije | Moze sadrzati: jaja, kostunjavo voce, ribu, mekusce i ljuskare i celer u tragovima. |
Energija (kJ) | 963 |
---|---|
Energija (kcal) | 229 |
Masti | 5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 37 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Vlakna (g) | 4 |
Proteini (g) | 6 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |