
| Grupa proizvoda | Meki punomasni sir sa min 45% mm/SM u salamuri |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko, kuhinjska so, sirilo mikrobioloskog porekla, starter kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid |
| Alergeni | Mleko i laktoza |
| Neto kolicina | 220.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | 2-6 C |
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt D.O.O. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 754 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 181 |
| Masti | 14 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.8 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Meki punomasni sir sa min 45% mm/SM u salamuri |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko, kuhinjska so, sirilo mikrobioloskog porekla, starter kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid |
| Alergeni | Mleko i laktoza |
| Neto kolicina | 220.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | 2-6 C |
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt D.O.O. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 754 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 181 |
| Masti | 14 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.8 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |