Grupa proizvoda | NJOKE OD KROMPIROVOG TESTA |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: pire od krompira 90% (voda, krompirove pahuljice (sadrze sulfite), kukuruzni skrob, griz durum psenice ,so, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: sorbinska kiselina, prirodna arome, zacini. |
Alergeni | Psenica, gluten, mleko |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
Zemlja porekla | Italija |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: kuvati njoke u kljucaloj posoljenoj vodi 2 minuta, ocediti i zaciniti po ukusu. |
Dodatne informacije | Proizvedeno u objektu koji koristi mleko. |
Energija (kJ) | 564 |
---|---|
Energija (kcal) | 133 |
Ugljeni hidrati (g) | 29 |
Proteini (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | NJOKE OD KROMPIROVOG TESTA |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: pire od krompira 90% (voda, krompirove pahuljice (sadrze sulfite), kukuruzni skrob, griz durum psenice ,so, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: sorbinska kiselina, prirodna arome, zacini. |
Alergeni | Psenica, gluten, mleko |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | od +4 do +6°C |
Stavlja u promet | SILBO d.o.o. Beograd, Njegoseva 72, Beograd, Srbija |
Zemlja porekla | Italija |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: kuvati njoke u kljucaloj posoljenoj vodi 2 minuta, ocediti i zaciniti po ukusu. |
Dodatne informacije | Proizvedeno u objektu koji koristi mleko. |
Energija (kJ) | 564 |
---|---|
Energija (kcal) | 133 |
Ugljeni hidrati (g) | 29 |
Proteini (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |