
| Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa krastavcem i mirodjijom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina krastavca i mirodjije 14% (krastavac71%,glukozno fruktozni sirup 9,5%, soli 5%, mirodjija 2,5%,secer, modifikovani kukuruzni skrob,aroma, regulator kiselosti:sircetna kiselina kiselina, antioksidans askorbinska kiselina |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do + 8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 776 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 188 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa krastavcem i mirodjijom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina krastavca i mirodjije 14% (krastavac71%,glukozno fruktozni sirup 9,5%, soli 5%, mirodjija 2,5%,secer, modifikovani kukuruzni skrob,aroma, regulator kiselosti:sircetna kiselina kiselina, antioksidans askorbinska kiselina |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do + 8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 776 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 188 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |