
| Grupa proizvoda | Sterilizovana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pavlaka sa 10% mlecne masti, modifikovan kukuruzni skrob,emulgator:mono- i diacetil ester vinske kiseline mono-i diglicerida masnih kiselina, zgusnjivaci: ksantan guma, karagenan, kalijumhlorid , regulator kiselosti natrijum-fosfati. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +3°C do + 6°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 489 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 118 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sterilizovana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pavlaka sa 10% mlecne masti, modifikovan kukuruzni skrob,emulgator:mono- i diacetil ester vinske kiseline mono-i diglicerida masnih kiselina, zgusnjivaci: ksantan guma, karagenan, kalijumhlorid , regulator kiselosti natrijum-fosfati. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +3°C do + 6°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 489 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 118 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |