
| Grupa proizvoda | Kefir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti,bakterije mlecne kiseline, kulture kvasaca. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 234 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 56 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.4 |
| So (g) | 0.08 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kefir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti,bakterije mlecne kiseline, kulture kvasaca. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | od 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Dodatne informacije | / |
| Energija (kJ) | 234 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 56 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.4 |
| So (g) | 0.08 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |