Grupa proizvoda | Specijalni sirevi |
---|---|
Spisak sastojaka | Paterizovano mleko,pasterizovana pavlaka,kuhinjska so,starter kultura mlecnokiselih bakterija,kultura za zrenje,sirilo,Penicilium roqueforti |
Alergeni | mleko,laktoza |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | 2-8 C |
Stavlja u promet | Mlekoprodukt DOO |
Zemlja porekla | Francuska |
Energija (kJ) | 1359 |
---|---|
Energija (kcal) | 321 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Specijalni sirevi |
---|---|
Spisak sastojaka | Paterizovano mleko,pasterizovana pavlaka,kuhinjska so,starter kultura mlecnokiselih bakterija,kultura za zrenje,sirilo,Penicilium roqueforti |
Alergeni | mleko,laktoza |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | 2-8 C |
Stavlja u promet | Mlekoprodukt DOO |
Zemlja porekla | Francuska |
Energija (kJ) | 1359 |
---|---|
Energija (kcal) | 321 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |