
| Grupa proizvoda | Specijalni sirevi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paterizovano mleko,pasterizovana pavlaka,kuhinjska so,starter kultura mlecnokiselih bakterija,kultura za zrenje,sirilo,Penicilium roqueforti |
| Alergeni | mleko,laktoza |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 2-8 C |
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt DOO |
| Zemlja porekla | Francuska |
| Energija (kJ) | 1359 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 321 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 19 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Specijalni sirevi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paterizovano mleko,pasterizovana pavlaka,kuhinjska so,starter kultura mlecnokiselih bakterija,kultura za zrenje,sirilo,Penicilium roqueforti |
| Alergeni | mleko,laktoza |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 2-8 C |
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt DOO |
| Zemlja porekla | Francuska |
| Energija (kJ) | 1359 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 321 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 19 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |