Grupa proizvoda | Grekos sumsko voce, jogurt sa preradjevinom od sumskog voca 6.8% sumskog voca u proizvodu |
---|---|
Spisak sastojaka | Jogurt sa 9 % mlecne masti(pasterizovano mleko, jogurtna kultura), preradjevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina 20%, borovnica 10%, zova 5%,sumska jagoda 5%), modifikovani kukuruzni skrob, zgusnjivaci pektin i karuba guma, koncentrat soka zove,aroma |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 561 |
---|---|
Energija (kcal) | 134 |
Masti | 7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 12 |
od kojih seceri (g) | 12 |
Proteini (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Grekos sumsko voce, jogurt sa preradjevinom od sumskog voca 6.8% sumskog voca u proizvodu |
---|---|
Spisak sastojaka | Jogurt sa 9 % mlecne masti(pasterizovano mleko, jogurtna kultura), preradjevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina 20%, borovnica 10%, zova 5%,sumska jagoda 5%), modifikovani kukuruzni skrob, zgusnjivaci pektin i karuba guma, koncentrat soka zove,aroma |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima |
Dodatne informacije | nema |
Energija (kJ) | 561 |
---|---|
Energija (kcal) | 134 |
Masti | 7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 12 |
od kojih seceri (g) | 12 |
Proteini (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |