Grupa proizvoda | Fermentisani mlecni proizvod |
---|---|
Spisak sastojaka | Mleko, kefirni kvasci:Debaryomyces hansenii, mezofilne i termofilne bakterije: Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus |
Alergeni | Sadrzi mleko i laktozu |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | Gram |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
Stavlja u promet | PREDUZECE MLEKARA-UB DOO UB |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 221 |
---|---|
Energija (kcal) | 53 |
Masti | 2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani mlecni proizvod |
---|---|
Spisak sastojaka | Mleko, kefirni kvasci:Debaryomyces hansenii, mezofilne i termofilne bakterije: Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus |
Alergeni | Sadrzi mleko i laktozu |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | Gram |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0° do 8° C. |
Stavlja u promet | PREDUZECE MLEKARA-UB DOO UB |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 221 |
---|---|
Energija (kcal) | 53 |
Masti | 2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |