-5%

| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko sa 9% mlecne masti, jogurtna kultura |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Energija (kJ) | 464 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 112 |
| Masti | 9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3.7 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-5%

| Grupa proizvoda | Jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko sa 9% mlecne masti, jogurtna kultura |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju/dodatak jelima. |
| Energija (kJ) | 464 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 112 |
| Masti | 9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3.7 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |