Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak |
---|---|
Spisak sastojaka | jogurt sa 2,8% mlecne masti 83,5% (pasterizovano mleko, jogurtna kultura), vocna preradjevina breskve,sljive i aronije 16,5 % (secer 50,2%, breskva 21,14%, sljiva 10,29%, sok aronije 8,57%, voda 5,51%, modifikovani kukuruzni skrob 2,2%, aroma 0,97%, zgusnjivaci:pektin, karuba guma, boja:koncentrat vocni sok zove,crne ribizle, regulatori kiselosti: limunska kiselina) |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju. |
Energija (kJ) | 361 |
---|---|
Energija (kcal) | 86 |
Masti | 2.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 13.3 |
od kojih seceri (g) | 13.1 |
Proteini (g) | 2.7 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak |
---|---|
Spisak sastojaka | jogurt sa 2,8% mlecne masti 83,5% (pasterizovano mleko, jogurtna kultura), vocna preradjevina breskve,sljive i aronije 16,5 % (secer 50,2%, breskva 21,14%, sljiva 10,29%, sok aronije 8,57%, voda 5,51%, modifikovani kukuruzni skrob 2,2%, aroma 0,97%, zgusnjivaci:pektin, karuba guma, boja:koncentrat vocni sok zove,crne ribizle, regulatori kiselosti: limunska kiselina) |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe protresti. Spreman za konzumaciju. |
Energija (kJ) | 361 |
---|---|
Energija (kcal) | 86 |
Masti | 2.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 13.3 |
od kojih seceri (g) | 13.1 |
Proteini (g) | 2.7 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |