Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti, jogurtna kultura, enzim laktaza 0,05% |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 0.950 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 216 |
---|---|
Energija (kcal) | 52 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
od kojih seceri (g) | 3.5 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 2,8% mlecne masti, jogurtna kultura, enzim laktaza 0,05% |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 0.950 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 216 |
---|---|
Energija (kcal) | 52 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
od kojih seceri (g) | 3.5 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |