Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 1.0% mlecne masti, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture lactobacillus acidopoilus LA-5 i Bifidobacterium bifidum BB-12, termofilna kultura Streptococcus thermophilus |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 0.250 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 173 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 1.0% mlecne masti, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture lactobacillus acidopoilus LA-5 i Bifidobacterium bifidum BB-12, termofilna kultura Streptococcus thermophilus |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 0.250 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 173 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |