
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 1.0% mlecne masti, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture lactobacillus acidopoilus LA-5 i Bifidobacterium bifidum BB-12, termofilna kultura Streptococcus thermophilus |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 173 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko sa 1.0% mlecne masti, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture lactobacillus acidopoilus LA-5 i Bifidobacterium bifidum BB-12, termofilna kultura Streptococcus thermophilus |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.250 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 173 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |