
| Grupa proizvoda | Grcki jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | 6,8% sumskog voca u proizvodu. Sastojci: jogurt sa 9% mlecne/mlijecne masti (pasterizovanomleko/mlijeko, jogurtna kultura) 83%, vocna preraevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina20%, borovnica 10%, zova 5%, sumska jagoda 5%), modifikovani skrob, zgusnjivaci: pektin i karuba guma, koncentrat soka zove, aroma). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.150 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 574 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 137 |
| Masti | 8.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12.3 |
| od kojih seceri (g) | 11.9 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Grcki jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | 6,8% sumskog voca u proizvodu. Sastojci: jogurt sa 9% mlecne/mlijecne masti (pasterizovanomleko/mlijeko, jogurtna kultura) 83%, vocna preraevina sumskog voca 17% (secer, sumsko voce 40% (kupina20%, borovnica 10%, zova 5%, sumska jagoda 5%), modifikovani skrob, zgusnjivaci: pektin i karuba guma, koncentrat soka zove, aroma). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 0.150 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 574 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 137 |
| Masti | 8.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12.3 |
| od kojih seceri (g) | 11.9 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |