
| Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa pecurkama |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina pecurki 8% (50%sampinjoni, 5% soli, modifikovani kukuruzni skrob, 0.5% vrganja,aroma, regulator kiselosti: mlecna kiselina). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | gram |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 805 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 195 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
| od kojih seceri (g) | 1.4 |
| Proteini (g) | 3.4 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa pecurkama |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina pecurki 8% (50%sampinjoni, 5% soli, modifikovani kukuruzni skrob, 0.5% vrganja,aroma, regulator kiselosti: mlecna kiselina). |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | gram |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | . |
| Energija (kJ) | 805 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 195 |
| Masti | 19 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
| od kojih seceri (g) | 1.4 |
| Proteini (g) | 3.4 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |