Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa pecurkama |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina pecurki 8% (50%sampinjoni, 5% soli, modifikovani kukuruzni skrob, 0.5% vrganja,aroma, regulator kiselosti: mlecna kiselina). |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | gram |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 805 |
---|---|
Energija (kcal) | 195 |
Masti | 19 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
od kojih seceri (g) | 1.4 |
Proteini (g) | 3.4 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mlecni namaz sa pecurkama |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana pavlaka sa 22% mlecne masti,jogurtna kultura, preradjevina pecurki 8% (50%sampinjoni, 5% soli, modifikovani kukuruzni skrob, 0.5% vrganja,aroma, regulator kiselosti: mlecna kiselina). |
Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | gram |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
Dodatne informacije | . |
Energija (kJ) | 805 |
---|---|
Energija (kcal) | 195 |
Masti | 19 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
od kojih seceri (g) | 1.4 |
Proteini (g) | 3.4 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |