Grupa proizvoda | Probiotski fermentisani mlecni napitak |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti, vocna preradjevina 18% (secer, komadici jagode 30%, SPELTA 2%, JECMENE pahuljice 2%, OVSENE pahuljice 2%, PSENICNE mekinje 2%,modifikovani kukuruzni skrob 2%, koncentrat sargarepe, zgusnjivac: pektin, prirodna aroma, antioksidans: limunska kiselina),oligofruktoza 1,5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA5 i Bifidobacterium bifidum BB12 (>10⁶/g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 334 |
---|---|
Energija (kcal) | 76 |
Masti | 0.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 15 |
od kojih seceri (g) | 13 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Probiotski fermentisani mlecni napitak |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti, vocna preradjevina 18% (secer, komadici jagode 30%, SPELTA 2%, JECMENE pahuljice 2%, OVSENE pahuljice 2%, PSENICNE mekinje 2%,modifikovani kukuruzni skrob 2%, koncentrat sargarepe, zgusnjivac: pektin, prirodna aroma, antioksidans: limunska kiselina),oligofruktoza 1,5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA5 i Bifidobacterium bifidum BB12 (>10⁶/g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 334 |
---|---|
Energija (kcal) | 76 |
Masti | 0.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 15 |
od kojih seceri (g) | 13 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |