
| Grupa proizvoda | Jogurt sa vocnom preradjevinom jagode |
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti(pasterizovano MLEKO, jogurtna kultura), vocna preradjevina jagode 17% (secer, jagoda 42%, modifikovani skrob, koncentrat soka cvekle 1,3%, zgusnjivaci: pektin i karuba guma , antioksidans askorbinska kiselina, aroma, boja betanin i karoteni) |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 575 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 137 |
| Masti | 8.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12.9 |
| od kojih seceri (g) | 12.8 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Jogurt sa vocnom preradjevinom jagode |
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti(pasterizovano MLEKO, jogurtna kultura), vocna preradjevina jagode 17% (secer, jagoda 42%, modifikovani skrob, koncentrat soka cvekle 1,3%, zgusnjivaci: pektin i karuba guma , antioksidans askorbinska kiselina, aroma, boja betanin i karoteni) |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 575 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 137 |
| Masti | 8.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12.9 |
| od kojih seceri (g) | 12.8 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |