
| Grupa proizvoda | Pasterizovani nesoljeni maslac sa 82% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Pavlaka (MLEKO), bakterije mlecne kiseline. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do+8°C |
| Stavlja u promet | Somboled d.o.o. Gakovacki put b.b. Sombor. |
| Zemlja porekla | Francuska |
| Energija (kJ) | 3063 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 745 |
| Masti | 82 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 57 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pasterizovani nesoljeni maslac sa 82% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Pavlaka (MLEKO), bakterije mlecne kiseline. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do+8°C |
| Stavlja u promet | Somboled d.o.o. Gakovacki put b.b. Sombor. |
| Zemlja porekla | Francuska |
| Energija (kJ) | 3063 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 745 |
| Masti | 82 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 57 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |