Grupa proizvoda | Niskomasni zrnasti svezi sir od obranog mleka sa 20%mlecne masti u suvoj materiji |
---|---|
Spisak sastojaka | obrano MLEKO,PAVLAKA,so,bakterije mlecnih kiselina*. |
Neto kolicina | 180.000 |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2C do +8C. |
Stavlja u promet | Za Silbo d.o.o., Majora Z. Radosavljevica 319m, Beograd, proizvodi RAJO a.s., Studena 35, Bratislava, Slovacka Republika |
Zemlja porekla | Slovacka Republika |
Dodatne informacije | *nadutost poklopca moze da nastane usled aktivnosti bakterija mlecnih kultura,i nije znak narusenog kvaliteta proizvoda |
Energija (kJ) | 385 |
---|---|
Energija (kcal) | 92 |
Masti | 4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Proteini (g) | 12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Niskomasni zrnasti svezi sir od obranog mleka sa 20%mlecne masti u suvoj materiji |
---|---|
Spisak sastojaka | obrano MLEKO,PAVLAKA,so,bakterije mlecnih kiselina*. |
Neto kolicina | 180.000 |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2C do +8C. |
Stavlja u promet | Za Silbo d.o.o., Majora Z. Radosavljevica 319m, Beograd, proizvodi RAJO a.s., Studena 35, Bratislava, Slovacka Republika |
Zemlja porekla | Slovacka Republika |
Dodatne informacije | *nadutost poklopca moze da nastane usled aktivnosti bakterija mlecnih kultura,i nije znak narusenog kvaliteta proizvoda |
Energija (kJ) | 385 |
---|---|
Energija (kcal) | 92 |
Masti | 4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Proteini (g) | 12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |