
| Grupa proizvoda | Heljdina tortilja |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO integralno brasno(-40%), voda, integralno heljdino brasno(min 20%), biljno ulje (palmino i suncokretovo), humektant: glicerol, PSENICNI GLUTEN, mesavina aditiva i drugih komponenti(regulator kiselosti:limunska kiselina, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, zgusnjivaci:guar guma i karboksimetilceluloza,enzimski kompleks), kuhinjska so, secer, sredstvo za dizanje testa:natrijum hidrogenkarbonat, emulgato:mono- i digliceridi masnih kiselina, konzervans:kalcijum propionat i kalijum sorbat, enzimi. |
| Neto kolicina | 390.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati u originalnom pakovanju na suvom i na sobnoj temperaturi. Jednom otvoren proizvod se mora cuvati zasticen u frizideru, do 7 dana. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: PIP DOO Novi Sad, Tekelijina 43, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1)U rerni na 180°C tokom 2 min. 2)U mikrovalnoj pecnici 20 sec (maksimalna jacina) 3)U prethodno zagrejanom tiganju 10-15 sec |
| Dodatne informacije | Pecen proizvod. Spreman za jelo i filovanje. Proizvod je postan. Ne sadrzi masnoce zivotinjskog porekla. Pogodno za vegane. Prirodan izvor vlakana. |
| Energija (kJ) | 1319 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 314 |
| Masti | 8.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 46 |
| od kojih seceri (g) | 2.2 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Heljdina tortilja |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO integralno brasno(-40%), voda, integralno heljdino brasno(min 20%), biljno ulje (palmino i suncokretovo), humektant: glicerol, PSENICNI GLUTEN, mesavina aditiva i drugih komponenti(regulator kiselosti:limunska kiselina, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina, zgusnjivaci:guar guma i karboksimetilceluloza,enzimski kompleks), kuhinjska so, secer, sredstvo za dizanje testa:natrijum hidrogenkarbonat, emulgato:mono- i digliceridi masnih kiselina, konzervans:kalcijum propionat i kalijum sorbat, enzimi. |
| Neto kolicina | 390.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati u originalnom pakovanju na suvom i na sobnoj temperaturi. Jednom otvoren proizvod se mora cuvati zasticen u frizideru, do 7 dana. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: PIP DOO Novi Sad, Tekelijina 43, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1)U rerni na 180°C tokom 2 min. 2)U mikrovalnoj pecnici 20 sec (maksimalna jacina) 3)U prethodno zagrejanom tiganju 10-15 sec |
| Dodatne informacije | Pecen proizvod. Spreman za jelo i filovanje. Proizvod je postan. Ne sadrzi masnoce zivotinjskog porekla. Pogodno za vegane. Prirodan izvor vlakana. |
| Energija (kJ) | 1319 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 314 |
| Masti | 8.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 46 |
| od kojih seceri (g) | 2.2 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |