
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama, sa 1,0 % mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 1,0 % MLECNE masti, inulin 1 %, JOGURTNA kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus NCFM®. *Inulin iz cikorije doprinosi normalnom funkcionisanju organa za varenje. |
| Neto kolicina | 1.500 |
| Jedinica mere | KG |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 °C do +8 °C. Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 °C do +8 °C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | MLEKARA SABAC A.D. Sabac, Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 172 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama, sa 1,0 % mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 1,0 % MLECNE masti, inulin 1 %, JOGURTNA kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus NCFM®. *Inulin iz cikorije doprinosi normalnom funkcionisanju organa za varenje. |
| Neto kolicina | 1.500 |
| Jedinica mere | KG |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 °C do +8 °C. Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 °C do +8 °C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | MLEKARA SABAC A.D. Sabac, Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 172 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |