Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Pasterizovano homogenizovano MLEKO sa 2,8%m.m., jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | Proizvodi i pakuje: SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Jogurt od pasterizovanog homogenizovanog mleka sa 2,8% mlecne masti. |
Energija (kJ) | 235 |
---|---|
Energija (kcal) | 56 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.4 |
od kojih seceri (g) | 4.4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Pasterizovano homogenizovano MLEKO sa 2,8%m.m., jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | Proizvodi i pakuje: SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Jogurt od pasterizovanog homogenizovanog mleka sa 2,8% mlecne masti. |
Energija (kJ) | 235 |
---|---|
Energija (kcal) | 56 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.4 |
od kojih seceri (g) | 4.4 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |