
| Grupa proizvoda | Tecni jogurt od pasterizovanog mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenovano mleko sa 2,8% mlecne masti, starter kultura (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus). |
| Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000Novi Sad, Republika Srbija,proizvodi: Amaks d.o.o,ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtiica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
| Energija (kJ) | 231 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 55 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Tecni jogurt od pasterizovanog mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenovano mleko sa 2,8% mlecne masti, starter kultura (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus). |
| Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000Novi Sad, Republika Srbija,proizvodi: Amaks d.o.o,ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtiica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati |
| Energija (kJ) | 231 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 55 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |