Grupa proizvoda | Tecni jogurt od pasterizovanog mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenovano mleko sa 2,8% mlecne masti, starter kultura (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus). |
Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000Novi Sad, Republika Srbija,proizvodi: Amaks d.o.o,ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtiica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Tecni jogurt od pasterizovanog mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenovano mleko sa 2,8% mlecne masti, starter kultura (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus). |
Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000Novi Sad, Republika Srbija,proizvodi: Amaks d.o.o,ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtiica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |