Grupa proizvoda | Polumasni meki sir u salamuri sa najmanje 25% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO/MLIJEKO, starter kultura,sirilo, morska so. |
Neto kolicina | 250.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 C do 8 C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u salamuri,na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 7dana. |
Energija (kJ) | 553 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 7.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.4 |
od kojih seceri (g) | 1.4 |
Proteini (g) | 14.8 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polumasni meki sir u salamuri sa najmanje 25% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO/MLIJEKO, starter kultura,sirilo, morska so. |
Neto kolicina | 250.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 C do 8 C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u salamuri,na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 7dana. |
Energija (kJ) | 553 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 7.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.4 |
od kojih seceri (g) | 1.4 |
Proteini (g) | 14.8 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |