
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. | 
| Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Neto kolicina | 1.000 | 
| Jedinica mere | KG | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C | 
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD | 
| Energija (kJ) | 112 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 26 | 
| Masti | 0.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.7 | 
| Proteini (g) | 2.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. | 
| Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Neto kolicina | 1.000 | 
| Jedinica mere | KG | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C | 
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD | 
| Energija (kJ) | 112 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 26 | 
| Masti | 0.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.7 | 
| Proteini (g) | 2.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |