
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. |
| Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Neto kolicina | 1.500 |
| Jedinica mere | KG |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
| Energija (kJ) | 112 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 26 |
| Masti | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.7 |
| Proteini (g) | 2.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. |
| Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Neto kolicina | 1.500 |
| Jedinica mere | KG |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
| Energija (kJ) | 112 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 26 |
| Masti | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.7 |
| Proteini (g) | 2.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |