Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. |
Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 112 |
---|---|
Energija (kcal) | 26 |
Masti | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.7 |
Proteini (g) | 2.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Blagoja je kiselo mlecni proizvod koji se proizvodi po posebnoj tehnologiji od visoko kvalitetnog obranog mleka .Mleko je fermentisano jogurtnim kulturama i probiotskim bakterijama Biofidobacterium .Lactobacillus acidophilus koje povoljno deluje na probavni trakt,prirodni imunitet,pospesuje iskoriscenost mineralnih materija i obnavljanje prirodne mikroflore creva. |
Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 112 |
---|---|
Energija (kcal) | 26 |
Masti | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.7 |
Proteini (g) | 2.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |