
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama,sa 1% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti,inulin 1% jogurtna kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 do 8 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b.15000 Sabac,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 2 dana. Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 172 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama,sa 1% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti,inulin 1% jogurtna kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 do 8 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b.15000 Sabac,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 2 dana. Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 172 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 41 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |