Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama,sa 1% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti,inulin 1% jogurtna kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 do 8 C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b.15000 Sabac,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 2 dana. Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 172 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama,sa 1% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:pasterizovano MLEKO sa 1% mlecne masti,inulin 1% jogurtna kultura, probiotska kultura Lactobacillus acidophilus. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0 do 8 C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac:MLEKARA SABAC A.D. Sabac,Krsmanovaca b.b.15000 Sabac,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0 do 8C i upotrebiti u roku od 2 dana. Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 172 |
---|---|
Energija (kcal) | 41 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |