
| Grupa proizvoda | Punomasni meki sir u salamuri sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,starter kultura,sirilo,so. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati u salamuri,na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 7 dana.Ne zamrzavati. |
| Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija.Telefon:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 818 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 15.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
| od kojih seceri (g) | 2.6 |
| Proteini (g) | 11.8 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Punomasni meki sir u salamuri sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,starter kultura,sirilo,so. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati u salamuri,na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 7 dana.Ne zamrzavati. |
| Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija.Telefon:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 818 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 15.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
| od kojih seceri (g) | 2.6 |
| Proteini (g) | 11.8 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |