
| Grupa proizvoda | Meki punomasni sir u salamuri sa minimum 45%mm u sv. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,starter kultura,sirilo mikrobioloskog porekla,ucvrscivac:kalcijum-hlorid. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2 do 6°C. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport DOO,Sentandrejski put 165,21000 Republika Srbija,Mlekoprodukt DOO,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |

| Grupa proizvoda | Meki punomasni sir u salamuri sa minimum 45%mm u sv. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,starter kultura,sirilo mikrobioloskog porekla,ucvrscivac:kalcijum-hlorid. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2 do 6°C. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport DOO,Sentandrejski put 165,21000 Republika Srbija,Mlekoprodukt DOO,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |