Grupa proizvoda | Meki punomasni sir u salamuri sa minimum 45%mm u sv. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,starter kultura,sirilo mikrobioloskog porekla,ucvrscivac:kalcijum-hlorid. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2 do 6°C. |
Stavlja u promet | Za Univerexport DOO,Sentandrejski put 165,21000 Republika Srbija,Mlekoprodukt DOO,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Grupa proizvoda | Meki punomasni sir u salamuri sa minimum 45%mm u sv. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,starter kultura,sirilo mikrobioloskog porekla,ucvrscivac:kalcijum-hlorid. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2 do 6°C. |
Stavlja u promet | Za Univerexport DOO,Sentandrejski put 165,21000 Republika Srbija,Mlekoprodukt DOO,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |